Μεταλλικό δοχείο – Βιολογικό ελαιόλαδο Oleastro 1000ml

34

Περιγραφή

Παρουσιάζουμε το Βιολογικό ελαιόλαδο σε μεταλλικό δοχείο 1000ml, παρασκευασμένο από Κορωνέικες ελιές ύψιστης ποιότητας, το οποίο παράγεται σύμφωνα με αυστηρά βιολογικά γεωργικά πρότυπα και σε συμμόρφωση με τους κανονισμούς της ΕΕ. Οι ελιές μας, που προέρχονται από το γραφικό χωριό Ανώγυρα, επιλέγονται με προσοχή, εκχυλίζονται και το λάδι τους εμφιαλώνεται στο Πάρκο Ελιάς-Oleastro, εξασφαλίζοντας ότι διατηρούνται όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της ελιάς σε κάθε του σταγόνα.

Το ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψής μας διατηρεί περισσότερα φυσικά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά, που το καθιστούν μια πιο υγιεινή επιλογή για μαγείρεμα και κατανάλωση. Οι Κορωνέικες ελιές φημίζονται για την πλούσια γεύση και το άρωμά τους και οι βιολογικές πρακτικές καλλιέργειας που ακολουθούμε εξασφαλίζουν ότι οι ελιές μας είναι ύψιστης ποιότητας.

Το μεταλλικό δοχείο μας των 1000ml έχει το τέλειο μέγεθος για όσους λατρεύουν τη μαγειρική με βιολογικά υλικά που ανεβάζουν το κάθε πιάτο σε άλλο επίπεδο. Είτε το περιχύνετε σε σαλάτες είτε το χρησιμοποιείτε για βινεγκρέτ και μαρινάδες, το Βιολογικό ελαιόλαδό μας είναι η τέλεια επιλογή.

Βιώστε την αληθινή γεύση της Μεσογείου και απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα της Κορωνέικης ελιάς. Επιλέξτε τη βιωσιμότητα, επιλέξτε την υγεία, επιλέξτε την Oleastro.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg
Διαστάσεις 13 × 13 × 22.5 cm

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μεταλλικό δοχείο – Βιολογικό ελαιόλαδο Oleastro 1000ml”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *